Редуктор

Редуктор

Материјали: АСТМ А234ВПБ, ВПЦ, А105, А420ВПЛ6, ВПЛ9, ВПЛ3, ВПЛ8, ВПХИ42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Хуитонг Специал Стеел Цо, Лтд је водећи кинески произвођач и добављач редуктора, опремљен продуктивном фабриком и компанијом и као професионални извозник и продавац редуктора, увек вам поздрављамо куповину и велепродају висококвалитетних редуктора, цевних редуктора, ексцентричних редуктор, концентрични редуктор, редуктор челичних цеви из наше фабрике.

Редуктор омогућава промену величине цеви како би се испунили захтеви хидрауличког протока у систему или да би се прилагодио постојећим цевоводима различите величине. Редуктери су обично концентрични редуктори, али се користе ексцентрични редуктори када је потребно да задрже исти ниво горње или доње цеви.

Редуктор

Хтонгстеел је постао водећи добављач решења на једном месту за све ваше захтеве за редуктором. Ми смо један од највећих извозника и складиштара Редуктора у Кини. Наши производи се широко користе у многим областима како у земљи тако и у иностранству. Свако одељење је под перфектним менаџментом и потпуно аутоматизованом производњом како бисмо понудили најквалитетније производе и брзе услуге нашим клијентима.


Редуктор



【Производи】

Концентрични редуктор, редуктор ЦО од угљеничног челика, нерђајући челик ЦОН редуктор, редуктор од легираног челика ЦОН, редуктор ЦОН, ексцентрични редуктор, редуктор ЕЦЦ, редуктор ЕЦЦ од угљеничног челика, ЕЦЦ редуктор од нехрђајућег челика, редуктор од легираног челика.


【Величина】

Вањски пречници: бешавни редуктор: 1/2 ”- 24”, заваривани редуктор: 26 ”- 48”.

Дебљина: СЦХ20 - СЦХ160


【Материјали】

АСТМ А234ВПБ, ВПЦ, А105, А420ВПЛ6, ВПЛ9, ВПЛ3, ВПЛ8, ВПХИ42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Стандардно】

АНСИ, ИСО, ЈИС, ДИН, БС, ГБ

Сродна претрага: редуктор цеви, редуктор цеви, ексцентрични редуктор, концентрични редуктор, редуктор челичних цеви.



Добродошли сте да нам пошаљете упите, најбољи цитат ће вам бити послат ускоро!

Par: Križ

Sledeći: ne