Pipe Tee

Pipe Tee

Čelični standard: ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313

Uložak je najčešći spoj cevi. Dostupan je sa svim utičnicama sa ženskim navojem, svim utičnicama za zavarivanje otapala ili sa suprotnim utičnicama za zavarivanje otapala i bočnim odvodom sa ženskim navojima. Koristi se za kombiniranje ili dijeljenje protoka tekućine. To je vrsta cijevne armature koja ima oblik T u obliku dva otvora, pod kutom od 90 ° prema spoju sa glavnom vodom. To je kratak komad cijevi sa bočnim ispustom. Tinejdžer se koristi za spajanje cijevi različitih promjera ili za promjenu smjera kretanja cijevi. Izrađene su od različitih materijala, a dostupne su u raznim veličinama i izvedbama. Oni se široko koriste u cjevovodnim mrežama za transport dvofazne tekuće smjese. Oni su kategorisani kao: jednaki Tee i Nejednaki Tee.

Kad je veličina grane jednaka zaglavljivim cijevima, koristi se jednaka čajka i kada je veličina grana manja od veličine zaglavlja, koristit će se smanjeni čaj. Najčešće se nalaze majice s istim veličinama na ulazu i izlazu. Neki od industrijskih traka su: Ravna majica, Smanjujuća majica, Dvostruka podružnica, Dvostruka grana za smanjivanje, Konična traka, Dvostruka grana, Konusna majica, Bullhead Tee, Konična reduktivna majica, Dvostruka grana, Konična reduktivna majica, Tangencijalna majica i Dvostruka grana Tangencijalna . Gornji tinejdžeri se kategorišu na osnovu oblika i strukture. Oni se također mogu klasificirati na temelju aplikacije koju moraju ispuniti.

Htongsteel je jedan od vodećih kineskih proizvođača i dobavljača čajnih cijevi, ako želite kupiti ili kupiti visokokvalitetne tee pro profesionalne kompanije, tvornice, prodavače i izvoznike, slobodno nas kontaktirajte.

Specifikacija:

Bežično: 1/2 '' - 24 '', zavareno: 24 '' - 96 '', Debljina: SCH10-XXS

Klasa i materijal:

Nehrđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legirani čelik: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Čelični standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Srodna pretraga: Tee za cijev za ugradnju, čaj za cijev, tir za cijev, trosmjerni poprečni nosač, Križani tanjur, Jednaki čelik, Čelični jednaki nosač, Nehrđajući čelik, ravno nosač, Legirani čelik, jednak nosač, Tisak reduktora, Čelični reduktor, Nehrđajući čelik Teku reduktora , Tee reduktora od legiranog čelika.


Par: Lak od 90 stupnjeva od nehrđajućeg čelika

Sledeći: Križ