Lulu Tee

Lulu Tee

Najčešći lulu uklapa se termin za golf. Dostupna sa svih žena nit duplje, sve solvent zavariti priključaka, ili sa protivi solvent zavariti utičnice i sa strane utičnicu sa žena niti. Koristi se

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Specijalni Huitong Steel Co., Ltd je je poznati Kina lulu tee proizvođača i dobavljača, opremljen produktivan fabrike i kompanija i kao profesionalni lulu tee izvoznik i prodavac, uvek pozdravljamo da kupi i veleprodaja visokokvalitetnih lula probu tee, Lulu tees, tee za lulu, 3 puta krst tee, unakrsni tee iz naše fabrike.

Najčešći lulu uklapa se termin za golf. Dostupna sa svih žena nit duplje, sve solvent zavariti priključaka, ili sa protivi solvent zavariti utičnice i sa strane utičnicu sa žena niti. Koristi se da ili kombinujete tečni gas. To je vrsta lulu koji odgovara a to je T-u obliku imati dva dovoda, kod 90° za vezu na glavnu liniju. To je kratka deo cevi sa bočnim utičnicu. Potpuno se koristi za povezivanje cevi od dijametara ili menja smer pokreće se Lulu. Oni su napravljeni od različitih materijala i dostupan u različitim veličinama i završi. Intenzivno koriste se u mreže cevovoda za transport fluida dvofaznih mešavine. Oni su kategorisane kao: jednako Tee-a i nejednake Tee.

Kada je veličina grana je isto kao i zaglavlje cevi, koristi se jednako tee i kada grana veličine je manja od veličine zaglavlja, smanjenje tee će se koristiti. Najčešći su sira, sa iste veličine sa uvala i utičnicu. Neki od industrijskih tees su strejt Tee smanjenje Tee, dupli granu Tee, dupli granu smanjenje Tee, Konusni Tee, dupli granu kupastog Tee, Tee Bikovoj glavi, kupastog smanjenje Tee, dupli granu kupastog smanjenje Tee, tangencijalno Tee i dupli tangencijalno Tee.The granu iznad tees su kategorizovani na osnovu njihove oblike i strukturu. Oni takođe mogu se svrstati na osnovu oni su potrebni za izvršavanje aplikacije.

Htongsteel je jedan od vodećih Kina lulu tee proizvođača i dobavljača, ako želite da kupite ili nabavke visokokvalitetne tee pro profesionalna kompanija, fabrika, prodavac i izvoznik, budite slobodni da nas kontaktirate.

Specifikacije:

Bešavne: 1/2 '' - 24'', zavarene:'' od 24-96'', debljina: SCH10-XSS

Razredu i materijal:

Nerđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legura čelik: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Čelični Standard:

ASME B16.9 ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Povezane pretrage: lulu koji odgovara Tee, Lulu tee, tee za lulu, 3 puta preko Tee, krst tee, jednake Tee čelik jednake Tee, jednake Tee od nerđajućeg čelika, legura čelika jednake Tee, reduktor Tee, čelika reduktor Tee, inoxa reduktor Tee, legura čelika reduktor Tee.


Par:180 stepeni lakat Sledeći:90 stepeni lakat

Istraga