PRIRUBNICE

PRIRUBNICE

ANKERI se uglavnom koriste kada je potrebna je veza sa ventili, u red instrumente i/ili za povezivanje opreme mlaznice. PRIRUBNICE fiting je generalno uključuju pritiskom na dva površinama biti j

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Specijalni Huitong Steel Co., Ltd je poznati proizvođač PRIRUBNICE Kine i snabdevač, opremljen produktivan fabrike i kompanija i kao profesionalni PRIRUBNICE izvoznik i prodavac, uvek pozdravljamo da kupi i veleprodaja visokog kvaliteta ANKERI, čelične PRIRUBNICE, Lulu koji odgovara prirubnica, Karbon celika prirubnica, INOX čeličnih ANKERI iz naše fabrike.

ANKERI se uglavnom koriste kada je potrebna je veza sa ventili, u red instrumente i/ili za povezivanje opreme mlaznice. PRIRUBNICE fiting generalno uključuju pritiskom na dva površinama da budu zajedno čvrsto, uz pomoć niti vijci, klinovi, kljesta ili neki drugi način podnošenja visokog kompresivna snaga. [16] često, zaptivaи, pakovanje ili jedan Oring je instaliran između ANKERI u sprečavanju curenja, ali ponekad je moguće koristiti samo neka posebna masna, ili ništa, ako parenja površine precizno su formirane. ANKERI su dizajnirani za sledeći rejting pritisak: 150 lb, 300 kilograma, 400 lb, 600 lb, 900 kilograma, 1500 lb i 2500 lb ili 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150 bara. Razne vrste ANKERI su dostupni u zavisnosti od vrste njihovih konstrukciona osobina. Sledeći su vrste ANKERI generalno korišćena u cevi. Ovi ANKERI su dostupni sa različitim okrenuta kao uzdignuti lice, ravno lice, zajednička lice prsten i sl.

PRIRUBNICE tip su kao ispod:

Ne smrde ANKERI slepi ANKERI, Lap joint ANKERI, aparati za zavarivanje vrat ANKERI, prirubnica tablicu, utičnice za varenje ANKERI, Ulančano ANKERI.

SLIP na ANKERI su se prebacio preko cevi i zatim zavarena iz unutar i izvan pružaju dovoljno snage i sprečavanju curenja. Ova prirubnica koriste umesto Veld vratove mnogi korisnici zbog svoje niže troškove, kao i činjenica da zahteva manje preciznosti kada rezanje lulu da dužina.

Slepi ANKERI nemaju dosadan i koriste se da ugasi sistem cevi ili vazal otvaranja. Njegov dizajn omogućuje jednostavan pristup vazal ili sistem cevi u svrhu inspekcije. To se od sa ili bez čvorišta kod proizvođača opcija.

Zavariti vrat ANKERI su dizajnirani da se spoje na sistem cevi od strane dupe za zavarivanje. Oni su skupi zbog svoj dugi vrat, ali preporučuje se za visoke naglašava sa lulom, smanjenje stresa aplikacije. U vrat, ili čvorište, prenosi stres koncentracija u bazi na PRIRUBNICE. Postepen prelaz debljine iz baze iz središta na debljinu zida u dupe spoj pruža važne pojacanje za izradu prirubnica. Turbulencija i erozije su smanjena zbog podudarni dosadan veličinu na lulu i prirubnica.

Utičnice ANKERI su slične tankim na ANKERI u strukture, ali dosada je kontra dosadno da prihvati Lulu. Prečnik preostalih dosada je isto kao i unutar prečnika cevi. Fileti popravku oko središta za izradu prirubnica prilaže izradu prirubnica Lulu. Je opcionalna interval Veld mogu primeniti u stresnom aplikacijama. Svoje najveće koristi u sistemu visokog pritiska kao što je Hidraulični i Parni redovi.

Lap Joint PRIRUBNICE je opet slična slip izbocine, ali ima radijus u preseku dosada i PRIRUBNICE lice da se prilagodi na krilu odsečka blokadu. Lice na kraju odsečka formira Zaptivna lice na PRIRUBNICE. Njegova primena su gde sekcije cevi sistema treba da se uklone vojne brzo i lako za inspekciju ili zamenu.

Razredu i materijal

ASTM A182 F304 "," F304L "," F316 "," F316L "," F321 "," F347, 316, 316 L, 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

PRIRUBNICE tip

Ne smrde ANKERI slepi ANKERI, Lap joint ANKERI, aparati za zavarivanje vrat ANKERI, prirubnica tablicu, utičnice za varenje ANKERI, Ulančano ANKERI

PRIRUBNICE Standard

GB JIS, BS, DIN, ANSI

Specifikacija

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1 1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Pritisak rejting

Klasa: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K-A.

Zaptivanje površina

FF "," RF "," LJ "," FM "," R.T.J "," R.J.

Aplikacija:

Prirubnica za nerđajući čelik je u širokoj upotrebi u povezivanju naftovod u petroleum hemikalija, napajanje, gasa, vode, liniji cev, toplote bivši-izmenjivač, brodogradnja, građevinske.

Flanged veze imaju tendenciju da budu više glomazan nego druge veze, ali možete da izvršite u tražeći aplikacije, kao što su velike vodovodne cevi i hidro elektrana sisteme.

Vezane za pretragu: ANKERI, čelične PRIRUBNICE lulu probu prirubnica, karbonski prirubnica, INOX prirubnica, gas prirubnica, ulja prirubnica, čelični ANKERI, ulje lulu PRIRUBNICE, Slip-On zavarene prirubnica, DAKLE prirubnica, RF tako prirubnica, zavario PRIRUBNICE vrat, Welded-vrat prirubnica, WN prirubnica, WN RF prirubnica, WNF prirubnica, LJ ANKERI, LJF prirubnica LJF ANKERI, TH ANKERI, PRIRUBNICE TH, TH sa ANKERI, Socket Veld ANKERI, Sla ANKERI, Socket Veld Sla ANKERI , Lulu koji odgovara ANKERI Socket Veld lulu ANKERI, prirubnica tablicu, PT ANKERI, zavarene tanjir ANKERI, karbonski ANKERI, ANKERI nerđajući čelik.


Par:90 stepeni lakat Sledeći:Reducer

Istraga