Krst

Krst

Unakrsni spojevi se zovu i 4-way fiting. Ako je grana prolazi linija potpuno termin za golf, sa plocom krstića. Krst ima jedan ventil i tri ispostave ili porok stih. Često imaju tako

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Specijalni Huitong Steel Co., Ltd poznati Kina krst proizvođača i dobavljača, opremljeni produktivan fabrike i kompanija i kao profesionalac krst izvoznik i prodavac, uvek pozdravljamo vas da kupi i veleprodaja visokokvalitetnih lula krst, 4 puta unakrsni pogodna, krst pogodna, 4 puta krst probu cev od naše fabrike.

Unakrsni spojevi se zovu i 4-way fiting. Ako je grana prolazi linija potpuno termin za golf, sa plocom krstića. Krst ima jedan ventil i tri ispostave ili porok stih. Često imaju krajeve solventan zavarene utičnice ili žena niti krajeve.

Unakrsni spojevi možete da generišete gomiletinu stresa, nema nikog kao temperaturnih promena, jer su u središtu četiri tačke povezivanja. Potpuno je mirniju od krsta, kao i potpuno se ponaša kao tronoge stolice, dok krst se ponaša kao stolica za иetveronoћni. (Geometrijsko, "poene 3-kolinearni definisati avion" samim tim 3 noge su inherentno stabilan.) Krstova su uobičajene u vatru sprinkler sistemima, kojima stres izazvan termalne ekspanzije nisu generalno sporno pitanje, ali ne u vodovod, zbog njihove dodatno u poređenju sa korišćenjem dva tees.

Htongsteel je postala vodeći dobavljač jedno stajanje rešenje za sva tvoja lula krst zahteve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributeri cevi prelazi u Kini. Naši proizvodi imaju bio u širokoj upotrebi na mnogim poljima i kod kuće i u inostranstvu. Svako odeljenje su pod savršen za upravljanje i potpuno automatski proizvodnje kako bi se nude najbolji kvalitet proizvoda i Upitaj usluga našim klijentima.

Veličina:

Bešavne: 1/2"- 24", zavarene: 24"- 96"

Debljina:

SCH10-XSS

Materijali:

Ugljen čelik: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Nerđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legura čelik: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9 ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Srodne pretrage: lulu preko, 4 puta krst probu, krst probu, 4 puta krst cevi.

Par:Reducer Sledeći:INOX čelik krugu bara

Istraga