Прирубница од нерђајућег челика ВН, СО, РФ, БЛ

Прирубница од нерђајућег челика ВН, СО, РФ, БЛ

Прирубница се назива и прирубница или прирубница. Прирубница је део који повезује цев са цевима и прикључен је на крај цеви. У прирубници постоје рупе, а вијци чврсто спојени. Прирубница је заптивена јастуцима. Прирубница са подељеним навојним прикључком (жични конектор) прирубница и заварена прирубница.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

304 и 316 прирубница од нерђајућег челика у многим врстама и величинама. Избор од прирубница од нерђајућег челика, као што су: прирубнице од нехрђајућег челика, нехрђајуће подигнуте прирубнице за лице, спојне прирубнице од нерђајућег челика, клизање од нехрђајућег челика на прирубницама плоча, прирубнице за прирубнице за прирубнице, подигнуте прирубнице са навојем, подигнуте прирубнице и подигнуте прирубнице на лицу. Такође носимо линију гвоздених прирубница и комплета заптивки у различитим материјалима, укључујући гуму, не-азбест и тефлон. Прирубнице од нерђајућег челика.


Стандардно :

АСТМ А182 / А182М - 18 ЕН 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Врсте:

Велд Врат - Слип-Он - Соцкет Велд - Навој - Блинд - РТЈ - Лап Јоинт - Бацк-Уп - Редуцинг - Отварање ..


Величине:

1/2 "- 36" + Борес: С / 5с - КСКСС


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

оцене притиска:

150 лб, 300 лб, 400 лб, 600 лб, 900 лб, 1500 лб и 2500 лб или 10 бара, 15 бара, 25 бара, 40 бара, 64 бара, 100 бара и 150 бара.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Доступне су различите врсте прирубница у зависности од врсте њихових конструктивних карактеристика. Следеће врсте прирубница које се генерално користе у цевоводу. Ове прирубнице су доступне са различитим окружењима као што су подигнуто лице, равно лице, лице прстена, итд.


Par:317H Cijev od nehrđajućeg čelika Sledeći:Završna ploča od nehrđajućeg čelika NO.1

Istraga