Челична прирубница

Челична прирубница
Detalji o proizvodu
детаљи о производу

Прирубнице се генерално користе када постоји веза са вентилом, потребни су ин-лине инструменти и / или повезивање са млазницом опреме. Прирубнице прирубнице генерално подразумевају притискање две површине које се чврсто споје заједно помоћу навојних вијака, клинова, обујмица или других средстава за примјену високих сила притиска [16]. Често заптивање, паковање или О-прстен се монтирају између прирубница како би се спречило цурење, али понекад је могуће користити само специјалну масноћу или ништа, уколико су прецизно формиране парене површине. Прирубнице су дизајниране према следећим критеријима: 150 лб, 300 лб, 400 лб, 600 лб, 900 лб, 1500 лб и 2500 лб или 10 бара, 15 бара, 25 бара, 40 бара, 64 бара, 100 бара и 150 бара. Доступне су различите врсте прирубница у зависности од врсте њихових конструктивних карактеристика. Следеће врсте прирубница које се генерално користе у цевоводу. Ове прирубнице су доступне са различитим окружењима као што су подигнуто лице, равно лице, лице прстена, итд.О нама


Хтонгстеел се појавио као један од водећих произвођача водећих решења за све ваше челичне цеви, челичне плоче, челичне траке и челичне цеви. Ми смо један од највећих извозника и дистрибутера од нерђајућег челика Пипе, од нерђајућег челика плоча и нехрђајућег челика бар у Кини. Наши производи се широко користе у многим пољима како у земљи тако иу иностранству. Свако одељење је под савршеним управљањем и потпуно аутоматизованом производњом, тако да нашим клијентима нуди најбоље производе квалитета и промптне услуге.


Ако имате намеру да нас разумеш, онда га назовите ускоро.

Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


ХУИТОНГ је познати произвођач и добавитељ од нерђајућег челика / цеви од нерђајућег челика Кина, опремљен производном творницом и компанијом и као професионални извозник и продавац израђених од челичних фланада, увек смо добродошли да купите и на велико квалитетну челичну прирубницу из наше фабрике.

Istraga