Prirubnica od nehrđajućeg čelika WN, SO, RF, BL

Prirubnica od nehrđajućeg čelika WN, SO, RF, BL

Prirubnica se također naziva i prirubnica ili prirubnica. Prirubnica je dio koji povezuje cijev s cijevom i povezan je s krajem cijevi

Prirubnice od nehrđajućeg čelika 304 i 316 u mnogim tipovima i veličinama. Izaberite između prirubnica od nehrđajućih cevi kao što su: prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika na prirubnicama ploča, prirubljene prirubnice na navojnoj površini, prirubljene prirubnice na navojnoj površini, prirubljene prirubnice za zavarivanje vrata i podignute prirubnice na licu. Takođe držimo liniju gvozdenih prirubnica i zaptivača od raznih materijala, uključujući gumu, ne-azbest i teflon. Prirubnice od nehrđajućeg čelika.


Standard :


ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Tipovi:

Ventil za zavarivanje - Klizno - Zavarivač utičnice - Navojni - Slepi - RTJ - Zglobovi kopče - Back-Up - Smanjivanje - Otvori ..


Veličine:

1/2 "- 36" + provrti: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

ocjene pritiska:

150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150Bar.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Na raspolaganju su različite vrste prirubnica ovisno o vrsti njihovih konstrukcijskih karakteristika. Slede vrste prirubnica koje se uglavnom koriste u cevovodima. Te prirubnice su dostupne s različitim okrenutim poput podignutog lica, ravnog lica, prstenastog lica itd.


Par: Lak od 90 stupnjeva od nehrđajućeg čelika

Sledeći: Krst za ugradnju cijevi od nehrđajućeg čelika