Križ za montažu cijevi od nehrđajućeg čelika

Križ za montažu cijevi od nehrđajućeg čelika

Poprečni priključci se nazivaju i četverosmerni priključci. Ako linija grane prolazi potpuno kroz t-okov, spoj postaje krst. Krst ima jedan ulaz i tri ispusta, ili obratno. Često imaju krajeve utičnica sa zavarenim otapalima ili krajeve sa ženskim navojem. Unakrsni elementi mogu generirati veliku količinu ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Poprečni priključci se nazivaju i četverosmerni priključci. Ako linija grane prolazi potpuno kroz t-okov, spoj postaje krst. Krst ima jedan ulaz i tri ispusta, ili obratno. Često imaju krajeve utičnica sa zavarenim otapalima ili krajeve sa ženskim navojem.


Poprečni priključci mogu proizvesti veliku količinu naprezanja na cijevi kao temperaturne promjene, jer su u središtu četiri priključne točke. T-komad je stabilniji od krsta, kao što se majica ponaša kao trostrana stolica, dok se križ ponaša kao četveronožna stolica. (Geometrijski, "bilo koje 3 ne-kolinearne tačke definiraju ravninu" tako da su tri noge inherentno stabilne.) Križevi su uobičajeni u protupožarnim sprinkler sustavima, gdje naprezanja uzrokovana toplinskim širenjem nisu općenito problem, ali ne u cjevovodu, zbog njihove dodatni troškovi u poređenju sa upotrebom dva T-komada.


Huitongsteel se pojavio kao vodeći ponuđač rešenja za sve vaše zahteve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera cijevi križ u Kini. Naši proizvodi su u širokoj upotrebi u mnogim oblastima u zemlji i inostranstvu. Svako odeljenje je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatizovanom proizvodnjom kako bi našim klijentima ponudili najbolje proizvode i brzu uslugu.

veličina:

Bešavne: 1/2 ”-24”, zavarene: 24 ”-96”

Debljina: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossPar:45 90 Nehrđajući čelik 180 stupnjeva Sledeći:45 ~ 180 степени лакта

Istraga