Пипе Цросс

Пипе Цросс
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Цросс фиттингс се зову и 4-краки фитинги. Ако грана пролази кроз матицу, фиксирање постаје крст. Крст има један улаз и три утичнице, или обрнуто. Често имају завршне завјесе заварене растворе или женски конци са навојем.

Цросс фиттингс може генерисати огромну количину напрезања на цеви приликом промјене температуре, јер су у центру четири тачка прикључка. Тетка је стабилнија од крста, док се тетка понаша као троуграна столица, а крст се понаша као четверогодишња столица. (Геометријски, "све 3 не-колинеарне тачке дефинишу равнину", стога 3 ноге су инхерентно стабилне.) Крижи су чести у системима противпожарних прскалица, при чему оптерећења узрокована топлотном експанзијом нису углавном проблем, али не у водоводу, због њиховог додатни трошак у поређењу са коришћењем две тачке.

Хтонгстеел се појавио као једно решење које је водећи провајдер за све ваше потребе за унакрсним цевима. Ми смо један од највећих извозника и дистрибутера цеви цросс у Кини. Наши производи се широко користе у многим пољима како у земљи тако иу иностранству. Свако одељење је под савршеним управљањем и потпуно аутоматизованом производњом, тако да нашим клијентима нуди најбоље производе квалитета и промптне услуге.

Величина:

Бешавне: 1/2 "-24", заварено: 24 "-96"

Дебљина:

СЦХ10-КСКСС


ХУИТОНГ је познати произвођач и добављач цеви од нерђајућег челика / цеви од нерђајућег челика у Кини, опремљен производном фабриком и компанијом и као професионални извозник и продавач цеви, увек смо добродошли да купите и наплаћујете висококвалитетни цевни крст из наше фабрике.

Istraga