Precizna cijev

Precizna cijev

Htongsteel se pojavio kao vodeći dobavljač jedno stajanje rešenje za sve tvoje preciznost cevi zahteve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributeri od preciznost cevi u Kini. Naši proizvodi

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Specijalni Huitong Steel Co., Ltd je na poznati Kina preciznost cijev proizvođača i dobavljača, opremljen produktivan fabrike i kompanija i kao profesionalni preciznost cev izvoznik i prodavac, uvek pozdravljamo vas da kupi i veleprodaja visokokvalitetnih Bešavne cevi, preciznost čelik iz cevi, Bešavne čelik preciznost lulu, Bešavne čelične cevi preciznost iz naše fabrike.

Htongsteel se pojavio kao vodeći dobavljač jedno stajanje rešenje za sve tvoje preciznost cevi zahteve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributeri od preciznost cevi u Kini. Naši proizvodi imaju bio u širokoj upotrebi na mnogim poljima i kod kuće i u inostranstvu. Svako odeljenje su pod savršen za upravljanje i potpuno automatski proizvodnje kako bi se nude najbolji kvalitet proizvoda i Upitaj usluga našim klijentima.

Proizvodi:

Austenitnog nerđajući čelični limovi

Obostrano nerđajući čelični limovi

Nikl legura

Preciznost cevi Htongsteel je proizvela se isporučuju sa hladno vučene, zemlji, izuzetno polirano ili bistra površina, u zavisnosti od veličine i zid debljine.

Specifikacije:

Izvan diameter0.5-50.8 mm (0.0197-2 u.)

Zid thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 u.)

U tankom zidu preciznost cevi

Veličina opseg:

Izvan diameter0.787-130 mm (0.031-5 u.)

Zid thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 u.)

Srodne pretrage: Bešavne cevi, Bešavne čelične cevi preciznost, preciznost čelične cevi, preciznost, Bešavne čelične cevi, Bešavne čelične cevi preciznost, preciznost cevi.

Par:Kotao tube Sledeći:Nerđajući čelik sanitarne lulu

Istraga