Прирубница од нехрђајућег челика велике величине

Прирубница од нехрђајућег челика велике величине

Тип прирубнице: Клизне прирубнице, Слепе прирубнице, Прирубнице крајњих спојева, Прирубнице за заваривање врата, Плочне прирубнице, Прирубнице за заваривање на утикачу, Прирубнице са навојима

Прирубнице се обично користе када постоји веза са вентилима, линијским инструментима и / или је потребан прикључак на млазнице опреме. Прирубнички прирубници углавном укључују прешање две површине које се међусобно уско спајају помоћу навојних вијака, клинова, стезаљки или других средстава за примену високих сила притиска. [16] Често се између прирубница постављају заптивач, амбалажа или О-прстен да би се спречило цурење, али понекад је могуће користити само посебну маст или уопште ништа ако су површине за спајање тачно обликоване. Прирубнице су дизајниране на следећи притисак: 150 лб, 300 лб, 400 лб, 600 лб, 900 лб, 1500 лб и 2500 лб или 10 Бар, 15Бар, 25Бар, 40Бар, 64Бар, 100Бар и 150Бар. На располагању су различите врсте прирубница зависно од врсте њихових конструкцијских карактеристика. Следе врсте прирубница које се углавном користе у цевоводима. Те прирубнице су доступне са различитим окренутим попут подигнутог лица, равног лица, прстенастог лица итд.

Тип прирубнице је испод:

Клизне прирубнице, Слепе прирубнице, Прирубнице на спојним вратима, Прирубнице за заваривање врата, Прирубнице на плочи, Прирубнице за заваривање на утичницама, Прирубнице са навојем.

Прирубнице на клизање превуку се преко цеви и затим се заваре са унутрашње и спољашње стране како би се обезбедила довољна чврстоћа и спречило пропуштање. Много корисника ову прирубницу користи уместо заваривања, због нижих цена и чињенице да за резање цеви на дужину захтева мању тачност.

Слепе прирубнице немају проврт и користе се за затварање цевовода или вазалног отвора. Његов дизајн омогућава лак приступ вазалном или цевоводу ради прегледа. По избору произвођача може се испоручити са или без чворишта.

Прирубнице за заваривање врата дизајниране су тако да се спајају на цевни систем челичним заваривањем. Они су скупи због свог дугог врата, али преферирају се због високих напрезања цеви, смањујући могућност напрезања. Врат или главчина преноси концентрацију напрезања у дну прирубнице. Постепени прелаз дебљине са основе главчине у дебљину зида на стражњем завару даје важно ојачање прирубнице. Турбуленција и ерозија се смањују због одговарајуће величине проврта цеви и прирубнице.

Прирубнице на утичници су сличне клизним прирубницама обриса, али проврт је контра-досадан да прихвати цев. Пречник преосталог отвора једнак је унутрашњем пречнику цеви. Завар филета око пера прирубнице причвршћује прирубницу на цев. Опционални интервални заваривање може се применити у апликацијама са великим стресом. Његова највећа употреба је у систему високог притиска, као што су хидраулични и парни водови.

Прирубница скочног зглоба је опет слична клизној прирубници, али има полупречник на пресеку проврта и бочне стране прирубнице на крају носача прстена. Лице на крају шипке формира лице заптивача прирубнице. Њена примена је она где се делови цевних система морају брзо и лако демонтирати ради прегледа или замене.

Класа и материјал

АСТМ А182 Ф304, Ф304Л, Ф316, Ф316Л, Ф321, Ф347, 316,316Л, 321, 310С, 904Л, С31803, Ф51.

Тип прирубнице

Клизне прирубнице, Слепе прирубнице, Прирубнице на спојевима, Прирубнице за заваривање врата, Прирубнице, Плоче прирубница, Прирубнице са навојем

Фланге Стандард

ГБ, ЈИС, БС, ДИН, АНСИ

Спецификација

1/8 ", 1/4", 3/8 ", 1/2", 3/4 ", 1", 1-1 / 4 ", 1-1 / 2", 2 ", 2-1 / 2 ", 3", 4 ", 6" .... 32 "

Оцене притиска

 

Класа: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

ПН: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5К-40К.

Заптивна површина

ФФ, РФ, Љ, ФМ, РТЈ, РЈ

Апликација:

 

Прирубница од нехрђајућег челика се широко користи у повезивању цевовода у нафтном, хемијском, енергетском, гасу, води, водоводној цеви, измењивачу топлоте, бродоградњи, грађевинарству.

Прирубнички прикључци имају тенденцију да су гломазнији од осталих прикључака, али могу се добро снаћи у захтевнијим применама, попут великих водовода и хидроелектрана.

Сродна претрага: Прирубнице, челична прирубница, прирубница за уградњу цеви, прирубница од угљеничног челика, прирубница од нерђајућег челика, прирубница за гас, прирубница за уље, челичне прирубнице, прирубница за цев за уље, клизно заварена прирубница, прирубница СО, РФ СО прирубница, Заварена прирубница, ВН прирубница, ВН РФ прирубница, ВНФ прирубница, Љ прирубница, ЉФ прирубница, ЉФ прирубница, ТХ прирубница, ТХ прирубница, ТХ Навојна прирубница, Прирубнице прирубнице, СВ прирубнице, СВ прирубнице СВ прирубнице, Прирубнице за причвршћивање цеви, Прирубнице за заваривање утичних цеви, Прирубница са плочама, ПТ прирубнице, заварене Прирубнице за прирубнице, Прирубнице од угљеничног челика, Прирубнице од нехрђајућег челика.

сликаслика


сликаслика

Сродни производи:

产品 .јпг


Добродошли да пошаљете упите, најбоља понуда ће вам ускоро бити послата!

 

Тел: +86 029 89306039

Емаил: инфо@скхт-гроуп.цом

Мобилни / ВхатсАпп / Вецхат: +86 1389 1997 186


Par: Прирубница од нехрђајућег челика 316

Sledeći: ne