Шта треба направити од новембра 2018. године

Шта треба направити од новембра 2018. године

Date:Nov 08, 2018


Према Националном заводу за статистику за 2018. годину од 1. септембра, топионица и календарска индустрија за прераду обојених метала остварили су укупну зараду од 313,16 милијарди јуана, што је повећање за 71,1% у односу на исти период претходне године.

What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

1. септембра, члан Кинеског предузећа за жељезну и челичну индустрију компаније Кина, оствариће приход од продаје од 3,06 билиона јуана, што је повећање за 14,47% у поређењу са прошлом годином; Остварење добити и пореза 346,681 милијарди јуана, што је повећање за 68,2% међугодишње; Остварити укупну зараду од 229.963 милијарди јуана, што је повећање за 86,01% годишње- у прва три тромјесечја ове године 160 приватних челичних компанија укључених у свеобухватну металуршку привредну комору остварило је укупну продају од 1,92 билиона јуана, што је 12% више у односу на исто раздобље прошле године; Нето профит је износио 168,3 милијарде јуана, скок од 130%.


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

Тренутно је социјални инвентар челика у разумном опсегу, посебно је притисак залиха грађевинског материјала мали; средином новембра ће бити ослобођена ограничења производње грејне сезоне, а инхибиција челичних капацитета ће бити инхибирана; почетак зиме на северу, потражња ће се смањити, односи понуде и потражње су ограничени, очекује се да ће тржиште челика показати висок степен шока у новембру. Потребно је усредсредити се на спровођење ограничења производње у јесен и зиму и утицај северног дрвета на југ на тржиште.


У погледу трошкова за сировине, увоз гвожђе руде и раст цена кокса у октобру довели су до постепеног раста трошкова производње челика у новембру, а Ланге истраживачки центар за гвожђе и челик очекује да челичне компаније остану високе у новембру, али профитне марже су ограничене или додатно сужене. (Ланге Стеел Ресеарцх Центер Ванггуокинг)Par: Предности челичних компанија и даље расту током целе године

Sledeći: Kako zabilježiti proizvodnju sirove čelike i zalihe čelika prije oktobra