Ове године је објављен програм за производњу угља за производњу гвожђа

Ове године је објављен програм за производњу угља за производњу гвожђа

Date:May 26, 2017

Комисија за развој и реформу, Министарство индустрије и других одјела недавно издала "на индустрији гвожђа и челика за производњу вишка капацитета за постизање потешкоћа у развоју погледа на посао", јасно 2017. године земља ће повући око 50 милиона тона капацитета за производњу сировог челика, излазни капацитет производње угља од 150 милиона тона или више.

У челику до производних капацитета, захтеви за "мишљење", 30. јуна 2017. године, "производни капацитет челика" да се повуку из закона; да ојача ефективно снабдевање челичне индустрије, како би се избјегла пораст цијена и падови; 2013 из производње сирове челика од око 50 милиона тона; Спајање и реорганизација како би се постигао нови темпо, како би се постигао значајан напредак; строго спровођење процедура за постављање особља, вишеструко отворени радници за пресељење пута, те тежити радницима да не отпуштају послове, незапослени; у складу са принципом маркетинга, владавина закона правилно располагања корпоративним дугом, политика продаје; убрзати трансформацију и надоградњу и промовисати даљу оптимизацију индустријског изгледа.

Што се тиче капацитета за производњу угља, потреба за "мишљењима", инсистирајући на повратним производним капацитетима, требало би да се пензионише, може се раније отпустити 2017 година од капацитета за производњу угља од преко 150 милиона тона, како би се постигао укупни угаљ, регионални, разноврсни и потражњи за основни баланс. Вишестраначки радници отварају пут до пресељења, правилног распоређивања радника; у складу са принципом маркетинизације и владавине права да активно промовишу отпис дуга и имовине корпорације и теже постизању значајног напретка. Убрзати спајање и реорганизацију, трансформацију и надоградњу, како би даље оптимизовали индустријски изглед.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Par: Кинеска регулаторна комисија за банкарство за проучавање распоређивања предузећа од гвожђа и челика да потпомогну

Sledeći: Април Стахлиндустрие ПМИ-индекс за Звеи Ауфеинандер Фолгенде Монате Фиел 49,1% Вурде