Челик за производњу капацитета је завршен Годишња задуженост од 63,4%

Челик за производњу капацитета је завршен Годишња задуженост од 63,4%

Date:May 12, 2017

10. маја премијер Ли Кекианг председавао је извршном састанку Државног вијећа, како би саслушао напредак производних капацитета и кључних индустрија како би елиминисао повратне производне капацитете извјештаја, како би се промовисало преструктурирање привреде. На састанку је истакнуто да је за рјешавање и уклањање вишка производних капацитета за повратак понуда понуде структурне реформе важног задатка је промјена начина развоја и промовисање трансформације старих и нових енергетских захтјева неизбежне.


Од почетка ове године разни региони и одјела наставили су да посвећују велику пажњу имплементацији посла, жељезу и челику, индустрији угља како би елиминисали повратне производне капацитете и постигли позитивне резултате, земљу из производње челика од 31,7 милиона тона, 68,97 милиона тона капацитета за производњу угља, односно годишњи задатак од 63,4%. Али инспектори су такође утврдили да фаза промјена понуде и потражње доводи до ослабљеног капацитета за производњу капацитета, на неким мјестима за елиминисање заосталог производног капацитета, особља пласман, отуђење дугова, спајање и реорганизација је теже и тако даље.


ЦЦТД посматрач мреже мрежа тржишта угља Цхен Јие је рекао да се у поријеклу ослобађања угља и улога националне макро-контроле капацитети за производњу угља могу значајно ослободити, посебно главног поријекла угља, великог броја производње угља и опоравка, повећан обим продаје и испоруке. Релевантна државна одјељења која су активно промовисала рационални повратак цијена угља, цијена угља у већини подручја знатно је пала. Са појавом сезоне кишних вода, издавања хидроелектрана, ниских цена хидроенергије на тржишту приобаља, што резултира смањеном потрошњом угља, цијене топлотног угља настављају да опадају, цијене угља се убрзавају како би се вратило на прихватљив распон.


У ремедијацији "за челик", Асоцијација челика открила је да би, у циљу промовисања стрипова што је прије могуће, јасно, од 2. до 25. маја, производним капацитетом заједничког састанка послат ће девет радних група око "" Извршити посебне инспекције. Очекује се да ће у јулу и августу међуминистарска федерација извршити и тотално прихватање покрајина и градова.


Жуо подаци о запису жељезног и челичног аналитичара Цуи Хонг рекао је: "Ланд Стеел" је већ дуги низ година проблематична челична индустрија, која се све више и више игра, од прошле године земља је послао бројне инспекторе теренски надзор и излагање и одговорну особу која се бави и остварила изузетне резултате. Према садашњем сажетку података, покрајине и аутономни региони су очистили предузећа "копнени челик" укупно више од 500, укључујући производне капацитете од 119 милиона тона. Са капацитетом "челика од челика" брзог изласка, челична индустрија у Кини да постигне профитабилност, доприноси накнадном здравом и уређеном развоју челичне индустрије.


С обзиром на следећи корак у раду, састанак је такође истакао да треба користити више тржишно оријентисаних правила управљања, чврсту и дјелотворну елиминацију и елиминацију вишка производних капацитета. Усмјерено истражити и бавити илегалном производњом и изградњом и не испуњава заштиту животне средине, квалитет, сигурност и друге стандарде предузећа, рад сиромашних мјеста на озбиљну одговорност. Око границе ће се наћи у раној истрази капацитета производње "копненог челика" како би се у потпуности забранила, уклонила опрема и спријечила поновно појачање. О укључивању годишњих капацитета на задатак рудника угља до краја новембра да изађу из свих. Елиминишите, зауставите изградњу, споро изградњу пројеката угља на задатак што је прије могуће како бисте појаснили временски рок, одговорност према људима. Друго, требало би да урадимо добар посао радника пресељења који се налазе на истакнутој позицији. Треће, ми морамо ојачати надзор и надзор, све локације би требало благовремено најавити производним капацитетима релевантних информација, побољшати систем извјештавања како би се спријечило елиминисање превара производних капацитета и чврсто контролисало увоз ниског квалитета угља.


Par: Привреда и аквизиција гвожђа и челика су убрзана

Sledeći: 24. marta: Dnevni plan rezanja zavojnica