Капацитет производње челика је ушао у кључни период

Капацитет производње челика је ушао у кључни период

Date:May 19, 2017

Комисија за развој и реформу, Министарство за индустрију и трговину, у сарадњи са другим међуминистарским јединицама чланицама заједничког састанка, ојачати координацију, посветити велику пажњу спровођењу задатка, промовисати развој Комисије, Централне комисије за заштиту потрошача Комитет и Државни савјет о рјешавању вишка капацитета аранжмана за доношење одлука, Комисије за развој и реформу, региону да добро уради годишњи циљеви расподеле и фокусира се на имплементацију посла. Овогодишње предложено смањење капацитета за производњу гвожђа и челика је у потпуности проведено за релевантна предузећа, опрему и рударство, како би се постигао добар почетак.


До сада, ове године земља је из производног капацитета челика од 31,7 милиона тона да би завршила годишњи задатак од 63,4%; укупно 68,97 милиона тона из капацитета за производњу угља да заврши годишњи задатак од 46%. Треба напоменути да се подаци о производним капацитетима челика не односе на незаконит капацитет "копненог челика". За "земљу од челика" регион је у основи завршио темељне истражне радове, истрага је открила да је производни капацитет "траке од челика" прекинут, а ред продаје челика је додатно побољшан. Тренутно јачамо надзор и инспекцију како бисмо обезбедили да до 30. јуна пре потпуне забране "земље од челика".


У складу са распоређивањем Државног вијећа, у јануару ове године, индустрија жељеза и челика за рјешавање вишка капацитета и потешкоћа у развоју међуминистарског заједничког састанка састављеног од 12 инспекцијских тимова, отишла је у 30 провинција (аутономне регије и општине) и Канцеларија за производњу и конструкцију Ксињианг за обављање посебних инспекција. Проверите 228 предузећа жељеза и челика, 150 рудника угља.


Менг Веи је рекао да је из инспекцијске ситуације 2016. године земља од 400 кубних метара и испод високе пећи 39, иза производног капацитета гвожђа 6,77 милиона тона, 30 тона и испод претварача и електричне пећи 71, иза капацитета за производњу челика од 10,96 милиона тона. Затворено је око 300.000 тона испод величине малог угља око 1500, иза капацитета за производњу угља од 120 милиона тона. Индустрија гвожђа и челика за 2016. годину да би се елиминисали производни капацитети за назадње производне капацитете за производњу челика, срушени или запечаћени по потреби; требало би да буде затворен, а крајњи рок из разреда рудника угља, примењен је како треба да се затвори.


Узимајући у обзир кинески челик "за производне капацитете" ушао је у нову фазу, свеукупни притисак да се постепено олакшају вишак капацитета, структуралне контрадикције постају све више истакнуте. У том циљу, Зхоу Јианки је предложио да будућа политика "капацитета" може разријешити "количину" индикатора, кроз стриктну заштиту животне средине ради уклањања производних капацитета за неусаглашеност и неефикасних производних капацитета; упућивање на међународне напредне праксе, у комбинацији са напредним предузећима на нивоу кинеске технологије емисије, даље Побољшати жељезничка и челична предузећа у интензивним подручјима и индустријско интензивним подручјима предузећа за гвожђе и челик, главне стандарде за испуштање загађујућих материја; ојачати подстицаје да подстакну предузећа из жељеза и челика да постигну чисте емисије.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

О нама


Хтонгстеел се појавио као један од водећих произвођача водећих решења за све ваше челичне цеви, челичне плоче, челичне траке и челичне цеви. Ми смо један од највећих извозника и дистрибутера од нерђајућег челика Пипе, од нерђајућег челика плоча и нехрђајућег челика бар у Кини. Наши производи се широко користе у многим пољима како у земљи тако иу иностранству. Свако одељење је под савршеним управљањем и потпуно аутоматизованом производњом, тако да нашим клијентима нуди најбоље производе квалитета и промптне услуге.


Ако имате намеру да нас разумеш, онда га назовите ускоро.
Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


Par: Капацитет производње челика је завршен више од половине године

Sledeći: S31635 ploča od nehrđajućeg čelika