Капацитет производње челика је завршен више од половине године

Капацитет производње челика је завршен више од половине године

Date:May 24, 2017

Према званичној интернетској презентацији Националне комисије за развој и реформе, до 2017. године, челика и угља ће радити

наставити да спроводе и постиже позитивне резултате. До сада је земља из производног капацитета челика од 31,7 милиона тона, завршила годишњи задатак од 63,4%; укупно 68,97 милиона тона капацитета за производњу угља, завршио је 46% годишњег задатка. Са сталним унапређењем челика и угља производним капацитетима, оптимизацијом економске структуре и трансформацијом старе и нове кинетичке енергије, постепено се појављују позитивни резултати, наглашавајући перформансе: Прво, значајно побољшавају ефикасност предузећа. У првом кварталу ове године, чланица компаније за удруживање гвоздене и челичне индустрије остварила је добит од 8,75 милијарди јуана у истом периоду прошле године у профиту од 23,28 милијарди јуана; друга је смањена заостатак социјалног осигурања плата. Од краја марта, провинција Сханки, кумулативни заостатак зарада од краја 2016. године је смањен за 58,4%; акумулирано социјално осигурање од краја 2016. године за 10,8%; треће је оптимизација и надоградња индустријске структуре. Висококвалитетни производни капацитети у индустријској надоградњи водеће улоге и даље; Четврто, наређење тржишне конкуренције је значајно побољшано. Кроз уклањање уназад, илегални грађевински пројекти чисте и заједнички спроводе три посебне операције, а додатно стварају опстанак најспорнијег тржишног окружења.

Комисија за развој и реформу рекла је да индустрија гвожђа и челика треба да активно промовише рад, не само да промовише ефикасност опоравка и побољшава ефикасност, већ и унапређује пословно и друштвено поверење, али такође оличава цело друштво да промовише понуду понуде консензус структуралне реформе.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Par: "На путу све до краја" истичемо јачину снаге међународног челичног распореда

Sledeći: Капацитет производње челика је ушао у кључни период