Привреда и аквизиција гвожђа и челика су убрзана

Привреда и аквизиција гвожђа и челика су убрзана

Date:May 11, 2017

Црне цијене производа робних марки на тржишту робе тешко блокирају велике домаће челичне компаније производним капацитетима, спајању и реорганизацији пута. У уторак је репортер Гуангџеса Даили научио од неколико предузећа за гвожђе и челик, након спајања Баостеела, Вухан гвожђа и челика, велики број предузећа жељеза и челика пије низ реструктурирања: један од Ансхан групе за жељезо и челик учествује у реструктурирању групе Нортхеаст Специал Стеел Гроуп, 51%. И, Нортхеаст Специал Стеел Гроуп да размотри будућност Фусхунове специјалне челичне платформе која се ослања на укупну листу. Како су цијене челика наставиле да падају, акције акција челика и даље су у паду.


Индустријски извори, Нортхеаст Специал Стеел планирају платити пун износ дуга, а следећа рата за отплату одређеног износа осигураних потраживања, више од износа необезбјеђених потраживања, укључујући и обвезнице за јавну понуду ће бити свап дуга у капитал. Још увијек постоји неизвесност у вези са планом реорганизације.


Институције: краткорочни фокус на могућности реорганизације


На отварању девете међународне конференције о жељезима и челика у Кини ове недеље, заменик министра индустрије и индустрије Ксин Гуобин рекао је да треба активно решити вишак капацитета челика и убрзати трансформацију и унапређење челичне индустрије. Индустрија сматра да ће у будућности процес оптимизације структуре индустрије, производње, спајања и реорганизације постати тренд развоја индустрије.

Генерални менаџер Баодонг Гроуп Цхен Деронг верује да је кинеска челична индустрија отворила нови круг проширења временских периода и интеграција. Индустрија ће затим реорганизовати банер спајања и аквизиција како би се постигла индустријска скала и организациона структура меча, а државна предузећа у власништву челика са комбинованом реформом мешовитог власништва. Учешће државног капитала у будућој челичној индустрији ће се додатно смањивати кроз смањење акција у државном власништву и мешовита реформа власништва у државним челичним предузећима. Стално смањење удјела државног капитала помоћи ће индустрији да одржи рационалност у потпуној конкуренцији и додатно побољша индустријску ефикасност.


Гуангзхоу Даили репортер је сазнао да спајањем и реорганизацијом предузећа у жељезници није преко ноћи, Схоуганг и Хебеи Ирон анд Стеел прошле године на удружењу због различитих проблема и уједначених. Али успостављено је спајање и реорганизација општег правца, од тржишних институција се још очекује реорганизација различитих врста реструктурирања: очекује се да ће се 5 до 8 година касније, постојећа домаћа предузећа за жеље и челик спојити у 10 већих индустријских групе.


У очекивањима о спајању и реорганизацији, дуго на "тржишту медведа", недавни пад А акције вриједности инвестиције у челичне плоче је побољшан. Аналитичари Ванлиан Сецуритиес саветују малопродајне инвеститоре да се фокусирају на краткорочне могућности реструктурирања за челичне акције и могућности за инвестирање у средњем вијеку.


Par: Цене гвожђа и челика у другој половини високог и испарљивог

Sledeći: Челик за производњу капацитета је завршен Годишња задуженост од 63,4%