Како поправити површину од нехрђајућег челика и лима 8к БА?

Како поправити површину од нехрђајућег челика и лима 8к БА?

Date:Dec 14, 2018

Ако сте случајно исекли плочу од 8К (огледало од нерђајућег челика) плочу, како да је спасите?


Ако огреботина није веома озбиљан случај, приликом обраде полирања огледалом можете успорити брзину ваљка за пуњење, спустити главу за мљевење, огребати површину колико је то могуће да бисте брусили стан.

 

Постоје три начина за решавање овог проблема

 

Прва је да је пре обраде плоча од нехрђајућег челика 304 316 првобитно огребана; то није очигледно; Ово захтева процену тежине огреботине. Ако је површина огреботине, дубина огреботине премашила купчево прихватање ефекта крајњег производа, тада би то требало да буде поновна замена потребне плоче, односно контрола оператера за обраду је веома важна. Друго је да је 304 316 огледала плоча од нехрђајућег челика БА завршна обрада 8К урадила добру обраду огледала, али у процесу филма огребе се неправилна срца. Постоје многе врсте огреботина, као што су: тачкасте огреботине, линеарне огреботине и велике огреботине.

 

Тачкасте огреботине, без обзира на дубину, могу се користити заваривање аргонским лучним заваривањем, затим брушењем брусилицом, брушењем, а потом кроз огледало полирање опреме од нехрђајућег челика, обрада два или више пута, основно решење овог проблема. Ако је сјајна површина поправљена, може се употријебити метода полирања, при чему се различити број полирајућих котача више пута полира. И генерално, у поправљању подметача користи се метода пескарења, која захтева посебну опрему. Ако је плоча за цртање урађена у раној фази, иста потреба за обрадом посебне опреме, без обзира на горе наведени метод, површина мора бити пасивирана. Судећи као мала огреботина, ако се огледало може се полирати воском на површини огледала од нехрђајућег челика плоче од нехрђајућег челика 304 316, ако се четком може користити машина за извлачење жица за подлогу од нерђајућег челика. Затим је ту линеарна огреботина, што називамо огреботинама. Третман огреботина је релативно тежак, плитке огреботине се могу решити горњом методом (успоравање брзине ваљка за довајање, спуштање главе за мљевење). Није могуће лако одстранити дубоке огреботине.

 

Препоручује се да покушате избећи гребање подручја приликом обраде и резања материјала зрцала. Поред тога, рекао је да је велика површина огреботина, огреботина, али и подељен у две нијансе третмана, одлагање на исти начин. Ако је друга врста огреботине, то је тешко. Због ове секундарне огреботине треба га покушати избећи. Препоручује се да смањите или избегнете огреботине на огледалним плочама помоћу следећих метода: Заштитни филм на површини плоче, тањир са дрвеним оквиром за паковање, картон или пластични картон на дну плоче, свеукупна употреба водоотпорног папирног паковања, на плоча или површина амбалаже изричито "штите плочу, не огреботине" и тако даље. Готова зрцална плоча од нехрђајућег челика, ако постоје огреботине, према горе описаном поступку, у основи се може урадити. Ако је опрема израђена у полупроизводима, а површина огледала има огреботине, неопходно је користити разне полирне опреме, као што су заменљиви различити уређаји за полирање ручних котача заједно, како би се постигло боље резултати поправка


Par: 90% zimskog skladišta 90% čeličnih trgovaca ove godine

Sledeći: Ploča od nehrđajućeg čelika 310S i ploča lima od nehrđajućeg čelika 316 koja je bolja na visokoj temperaturi?