Прекомерна заштита трговине узрокована недостатком прилагођавања цијена челика

Прекомерна заштита трговине узрокована недостатком прилагођавања цијена челика

Date:May 15, 2017

Као одговор на америчку антидампинг и изравнавајућу истрагу механичких цијеви израђених од угљеничног челика и легираног челика, увезене из Кине, Ванг Хејун, директор Трговинског истраживања за трговину у Министарству трговине НР Кине, рекао је изјава од 11. маја да су прекомерне мере заштите трговине довеле до америчких челичних компанија. Недостатак индустријског реструктурирања и губитак међународне конкурентности не само да оштете интересе трговинских партнера већ и да помогну у решавању проблема са којима се суочава челична индустрија САД.


Мај 10, америчко министарство трговине издало је обавештење о кинеској, немачкој, индијској, италијански, јужној и швајцарској увозу угљеничног челика и легираног челика хладно оловном механичком цевом покренуте антидампинг истраживања, док су Кина и Индија контра-субвенција ових истраживања производа.


Ванг Хејун је истакао да су Сједињене Државе често на увозу производа од челика да покрену истраге о лијечењу трговине и предузму рестриктивне мјере изазвале велику забринутост чланова СТО. Према статистичким подацима америчке комисије за међународну трговину, у периоду од 2000. до 2016. године, у Сједињеним Државама је укупно 283 страна увоза мера за помоћ, од чега 147 за челичне производе, што чини 52%. Прекомерне мере заштите трговине довеле су до недостатка индустријског реструктурирања и губитка међународне конкурентности америчких челичних компанија, не само на штету интереса трговинских партнера, већ и на решавању проблема са којима се суочава челична индустрија САД.


Ванг Хејун је нагласио да се Кина увијек супротставила злоупотреби истраживања о трговинским средствима. Честе мјере заштите лијекова не само да ће помоћи у ублажавању штете коју захтијевају амерички подносиоци захтјева, већ и нужно утичу на интересе америчке индустрије низводно. Надамо се да ће америчке истражне власти пажљиво и поштено решити случај и створити стабилно и предвидиво тржишно окружење за трговину и сарадњу челичне индустрије.О нама


Хтонгстеел се појавио као један од водећих произвођача водећих решења за све ваше челичне цеви, челичне плоче, челичне траке и челичне цеви. Ми смо један од највећих извозника и дистрибутера од нерђајућег челика Пипе, од нерђајућег челика плоча и нехрђајућег челика бар у Кини. Наши производи се широко користе у многим пољима како у земљи тако иу иностранству. Свако одељење је под савршеним управљањем и потпуно аутоматизованом производњом, тако да нашим клијентима нуди најбоље производе квалитета и промптне услуге.


Ако имате намеру да нас разумеш, онда га назовите ускоро.Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039


Par: 90degree lakat

Sledeći: 90 степени лакта