Политика ограничене производње животне средине и током периода бомбардовања Стеел је порасла сто јуана


Тржиште спотова наставља да расте. Другачије од јучер, цијене челика на тржишту север-југ су мали сталан пораст главног тона, трговци више јединствене операције. Договор је мала промена у брзини, због јучерашњег обима робе, унапредио тржиште данас, али вруће тржиште југа је мало охладило, укупна пошиљка није достигла јучерашњи ниво, може се мерити само нормално. Тржиште на сјеверу има добар посао, тржиште је активно, низводно попуњавање позитивне, трговачка плоча двапут је подигла већину. Али општа ситуација је нормално допуњавање банке након фестивала, шпекулативни фондови за улазак у ситуацију још нису се појавили.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Тренутно, након укупног учинка на тржишту изван претходних тржишних очекивања, већина гледишта пред фестивалом је октобарски челик или први који ће потиснути став Иоунг-а. Али успоставио је почетак, зар се неће променити читав тон, да ли то значи да ће челични град започети талас трајног снажног тржишта?

За кратак период сталног раста на тржишту сребра десет, тајминг није превише зрео. Али велики тон шарана од десетогодишњег неће се много променити у Моменту. Али темпо ће се мало променити.