Еколошка ограничена производна политика чак и током периода бомбардовања челик је порастао стотину иуана

Еколошка ограничена производна политика чак и током периода бомбардовања челик је порастао стотину иуана

Date:Oct 10, 2018


Спот тржиште наставља да расте. За разлику од јуче, цијене челика на сјеверу и југу су мали стални раст главног тона, трговци више уједињени. Договор је мала промена темпа, због јучерашње количине робе, тржиште напредује данас, али вруће јужно тржиште се мало охладило, целокупна пошиљка није достигла ниво од јуче, може се мерити само нормалним. Северно тржиште има добар посао, тржиште је активно, надоле надопуњавање позитивних, трговачка плоча два пута је подигла већину. Али општа је ситуација нормално пуњење банке након фестивала, шпекулативна средства за улазак у ситуацију још се нису појавила.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Тренутно, након укупног тржишног учинка изван претходних тржишних очекивања, већина става пре фестивала да је октобар челичан или први који ће потиснути став младих. Али, започето, зар се неће променити цео тон, да ли то значи да ће челични град покренути талас сталног снажног узлазног тржишта?

За кратак период континуираног успона на тржишту сребрне тен, време није превише зрело. Али велики тон Сребрног шока неће тренутно да се промени. Али темпо ће се мало променити.

Par: Nakon što je u oktobru industrija čelika bila ograničena, može li cijena čelika porasti?

Sledeći: Државни дан Челични град Шест главних фактора пукнуло, челика да преокрене напад