Ekološka ograničena proizvodna politika čak i tokom perioda bombardovanja Čelik je porastao sto juana


Tržište spotova nastavlja da raste. Za razliku od jučer, cijene čelika na tržištu Sjever-Jug su mali stalan rast u glavnom tonu, trgovci više ujednačene operacije. Posao je neznatna promjena tempa, zbog jučerašnjeg obima roba, unapređenja tržišta danas, ali vruće južno tržište se malo ohladilo, ukupna isporuka nije dostigla nivo od jučer, može se mjeriti samo normalno. Sjeverno tržište ima dobar posao, tržište je aktivno, nizvodno nadopunjavanje pozitivnog, trgovačka ploča dva puta je podigla većinu. No, opća situacija je normalna nadopuna banke nakon festivala, spekulativna sredstva za ulazak u situaciju još se nisu pojavila.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Trenutno, nakon ukupne tržišne performanse izvan prethodnih tržišnih očekivanja, većina pogleda prije festivala da listopadnog čelika ili prvi potisnuti stav mladih. Ali je u početku započeo, nije li ceo ton promjeniti, da li to znači da čelični grad pokreće val održivog snažnog uzlaznog tržišta?

Za kratak period stalnog porasta na tržištu od srebra deset, tajming nije previše zreo. Ali veliki ton šoka Srebrnog deset neće se mnogo promeniti u trenutku. Ali tempo će se malo promijeniti.