Домаћа цена челика лагано већа флуктуација цене увоза

Домаћа цена челика лагано већа флуктуација цене увоза

Date:Oct 11, 2018

Шангај, 24. септембра (Ксинхуа) због континуираног пада нивоа тржишног инвентара, надопуњавања библиотеке ради формирања одређене снаге повлачења, цена домаћег челика од незнатног пораста. Цена увезене руде је у малом колебању, а ниво залиха лука је и даље висок.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

На тржишту плоча укупна цена је лагано нижа. Цијена вруће ваљаних свитака благо је пала, главно тржиште главних вруће ваљаних производа по тржишној просјечној вриједности од 4342 јуана по тони, а седмица је пала 15 јуана. Цијена средње и тешке плоче лагано је пала, главне тржишне спецификације у националној просјечној цијени од 4474 јуана по тони, што је за 24 седмице ниже. Тренутно друштвени инвентар челика и даље опада, што указује да је учинак потражње на тржишту фер. У челичанима, у случају ниских залиха, цијене могу бити стабилне, што чини да долазак на тржиште остане на високом нивоу, и даље одржава одређени ниво подршке тржишним цијенама.

Тржиште увозне гвожђе руде је у благо нестабилној ситуацији. Према најновијем извештају "Вест Нев Схинкансен-а", тренутно, увозна цена прашкасте руде од 62% у првој линији од 69 америчких долара ћорсокак, челичане пред надопуну библиотеке, иако је повећана, али још увек мале количине оријентисане према набавкама, укупан промет није велики, раст цена је недовољан. Залихе лука жељезне руде и даље су високе, потоње се тешко ријешити слабог обрасца.

Par: Cijevi od nehrđajućeg čelika 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Na skladištu!

Sledeći: Proteklog mjeseca PMI u industriji čelika bio je 52: rast zaliha ubrzan