Април Стахлиндустрие ПМИ-индекс за Звеи Ауфеинандер Фолгенде Монате Фиел 49,1% Вурде

У априлу је индекс ПМИ за индустрију челика износио 49,1%, што је за 1,5 процентна поена у односу на претходни мјесец и пада два узастопна месеца.

Међу њима, индекс производње је порастао на четири пута највише у скоро годину дана; повећање индекса залиха готових производа од фебруара 2015. године највише; и индекс нових поруџбина, индекс цена откупа пао је на 50% први пут ове године по линији. ПМИ показује да је производња челика у априлу на високом нивоу, поруџбина пала, заостатак корпоративног инвентара, трошкови сировина за подршку недостатку цена челика.

Нова поруџбина за челичну индустрију у априлу се такође вратила на испод 50% контракционог интервала од 46,9% након три месеца, што је за 3,7 процентних поена у односу на претходни месец, а два су пала на најнижу од јула 2016. године. показује да су цене челика пале и да је ситуација финансијских ограничења, агената и крајњих корисника на челичне наруџбине опрезнија, наруџбе од челика примиле су смањење притиска на продају значајно повећане.

Април цијене домаћег челика, поред обнављања на крају месеца, пада цијели мјесец шокова. Већина услед тренутног домаћег притиска снабдевања челиком повећан, слабији капитал, подршка сировинским трошковима ослабљена. Међутим, са домаћим макроекономским развојем, производњом челика и производним капацитетом за јачање управљања животном средином, цијене челика имају позитиван утицај, недавно обнављање цијена челика. Очекује се да ће у мају цене домаћег челика бити шокови за покретање тог тренда.О нама

Хтонгстеел се појавио као један од водећих произвођача водећих решења за све ваше челичне цијеви, челичне плоче, челичне траке и челичне цијеви. Ми смо један од највећих извозника и дистрибутера од нерђајућег челика Пипе, од нерђајућег челика плоча и нехрђајућег челика бар у Кини. Наши производи се широко користе у многим пољима како у земљи тако иу иностранству. Свако одељење је под савршеним управљањем и потпуно аутоматизованом производњом, тако да нашим клијентима нуди најбоље производе квалитета и промптне услуге.

Ако имате намеру да нас разумеш, онда га назовите ускоро.

    

хттпс://скхтстеел.ен.алибаба.цом/

Тел: +86 029 89306039

Факс: 029-89306039