337 istragu o karbon čelika i legura čelične proizvode

337 istragu o karbon čelika i legura čelične proizvode

Date:May 05, 2016

Na lokalnom vremenu, 26 aprila, čelik korporacija Sjedinjene Države primeniti na International Trade komisije od Sjedinjenih Država, zahtev za Kinu on Bei Iron i Steel Group, Shanghai Bao Steel Group i drugih 40 kineskih čeličnih preduzeća izvozi Sjedinjene Države ugljen celik legura čelični proizvodi podneo 337 istragu i objavite trajno isključenje ili sudske naloge. To će uzeti međunarodne trgovinske komisije Sjedinjenih Država 30 dana za procjenu peticiju, i onda odlučim da sprovede istragu, ili ne. Jednom nakon arhiviranja odgovore na propast, zatim kineskih čeličnih preduzeća se verovatno suočiti sa bespravne kontrole cena novčane kazne za istragu.


Sjedinjene Države čelik korporacija je prethodnik je osnovan 1864, Carnegie Steel kompanije, čije je sedište u Sjedinjenim Državama najveći je integrisana čeličnih preduzeća. Kinezi optuženih za иeliиane i njihove kontrole colluded dileri cene, krađe poslovnih tajni, i kroz netačno oznaku da biste izbegli trgovine poreza, uslove u skladu sa Sjedinjenim Državama "1930 godine porezu" sekcija 337 istrage, blokiranje kineskog čelika proizvodi izvoz u Sjedinjenim Državama market.the Sjedinjenih Država Steel Corporation, koristi ću sva sredstva da se borimo za fer trgovine , a nastaviti kroz slučajeve anti-subvencija i anti-bacanje, promoviše postojeći posao za sprovođenje zakona.

337 istraga se odnosi na Sjedinjene Države međunarodne trgovinske komisije mogu biti u skladu sa sekcijom 337 od kraja 1930 godine u zakon o porezu, pokrenuo istragu o nepravedno ponašanje uvoz trgovinskih sankcija.


Šef Commerce trgovina obeštećenje Biro dati adresu i rekao 337 istraga je fokusirana na povreda prava intelektualne svojine, i čelični proizvodi relativno zrela proizvode, ne postoji takva stvar kao spor za intelektualnu svojinu. Takozvane intelektualne svojine prekršajnog tvrdnje da nema fakte, nadam se da to International Trade komisije za Sjedinjene Države za odbacivanje pritužbe. Čelik korporaciju Sjedinjene Države da kineske čeličane podneo 337 istragu je baza na kineski izvoz čelika drastično porasla. Na početku 2014, kineski izvoz čelika i dalje da raste, do kraja 2015 godine, čelični izvoza na broju više od 10% ukupno izlaza.

Tokom trgovine trenje sa svetskih najveći proizvođač čelika Kina, do sada pokreta Steel korporacije Sjedinjenih Država je vrlo drski i intenzivna akcija.

U ovom trenutku, kineski čelik naloge za proizvodnju za skoro pola sveta. Kineski čelik izvozi uzrok međunarodne anti-bacanje, ali u ime za povredu autorskih prava na intelektualnu svojinu od prituћbu, ovo je prvi slučaj. Direktor kineski Steel Industry Association dati adresu i rekao da su šokirani "337 istragu" aplikacija korporacije Sjedinjenih Država čelika, na odgovarajuću kontrolu izlaza, cena, stvorimo poreklo i takozvane intelektualne svojine prava prekršajnog optužbe na osnovu dokaza, kontradikcija i vezane za poziciju. Stoga, u nadi da Sjedinjene Države međunarodne trgovinske komisije za odbacivanje pritužbe.

Direktor je takođe rekao da kineski gvožđa i čelika asocijacije, kao industrijska organizacija, uvek striktno trpim po kineskim zakonima, a u skladu sa pravilima multilateralnih međunarodnih aktivnosti.

Direktor konačno naglasio da industriji čelika u Kini i Sjedinjene Države dele široku zajedničkih interesa, kineske čeličane pristati da razmenimo gledišta komunikacija, dijalogom i konsultacije sa Sjedinjenim Državama da se obe stranke mogu u potpunosti, a traže da zajednički održavaju red na tržištu, i protive se trgovinski protekcionizam i zajednički da se izbore sa globalnim čelika kapaciteta problem.


Par: Kratak uvod od 304 nerđajući čelik tablica

Sledeći: Vruće prodaja 304 316 Debelozidne Bešavne INOX lulu za industriju