Ограничења производње јесени и зиме у 2018. години Колико

Ограничења производње јесени и зиме у 2018. години Колико

Date:Nov 15, 2018

Комбинована ситуација са ограничењима производње која се комбинирају: заузврат чешљали Пекинг, Тиањин и Хебеи и околна подручја, делту ријеке Иангтзе, равницу Фен Веи и остала три кључна подручја програма ограничења производње. Свакако погледајте да јесенска и зимска ограничења производње утичу на свакодневне просечни капацитет од 280.000 тона, удео око 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Пекинг, Тиањин и Хебеи и околна подручја: (1) Тангсхан: Коефицијент укупних ограничења производње од 31,5%, а стварни прошлогодишњи однос реализације у основи је исти; Хандан, Ксингтаи: Захтеви за ограничењем производње пропорционални, релативно високи;


Фен Веи плаин: Побољшани циљеви су већи, али коефицијенти ограничења производње су углавном.

Делта реке Јангце: Тренутно је још увек погођена изложбама.

Поред горе наведених градова, остатак Пекинга, Тиањин-а и Хебеи-а и околних области програма ограничења производње је нејаснији, а не постоје посебни захтеви за ограничења производње у погледу сваког произвођача.

Међутим, овогодишња примјена ограничења производње постала је флексибилнија, ауторитет за доношење одлука је децентрализован, одлуке засноване на стварним климатским условима и циљевима побољшања, заједно са неким одузетих изузетака, биће флексибилније у спровођењу.


Par: Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže

Sledeći: Предности челичних компанија и даље расту током целе године