[[TitleIndustry]]

Која је разлика између челика И и челика Х секције

Date:Nov 06, 2018


Ивица челика И-челика је задебљање површине помоћу вентралне плоче, а спољашност је танка; Прирубница челика Х секције је једнака секцији.

What is the difference between I-Steel and H-section steelХВ ХМ ХН х је опћенити назив за челик с пресјеком Х, а челик Х пресјека је заварен; ХВ ХМ ХН је топло ваљанаWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


Употреба И челика је еквивалентна ХН челику;

1, челик у облику рада, било да је обичан или лаган, јер је величина пресека релативно велика, уска, тако да је попречни пресек две главне чахуре разлике у инерцијалном моменту велик, па се обично може директно користити само у његовим мрежама у површина савијања члана или ће бити састављена од члана решеткасте силе.

2, челик Х-пресека припада економичном профилу сечења (други такође има хладно закривљени челични танкослојни челик, челичну плочу под притиском итд.), Јер је облик попречног пресека разуман, они могу да челик постану високи ефикасност, побољшати радну способност. За разлику од типа Путонг, прирубница челика Х-секције је проширена, а унутрашња и спољна површина су обично паралелне, што олакшава повезивање с циметом велике чврстоће и другим компонентама.

3, челична прирубница у облику слова Х једнаке је дебљине, постоји ваљкасти пресек, постоје 3 комада заваривања плоча састављених од комбинованог пресека. И-Стеел су попречни пресек, због лошег производног процеса, бочна страна нагиба има нагиб од 1:10. Челични ваљак Х-пресјека разликује се од обичног И-челика само скуп хоризонталног ролна, јер је његова прирубница широка и нема нагиба (или малог нагиба), па је потребно истовремено додати скуп вертикалног ваљања ролне стога су његов поступак ваљања и опрема сложенији од обичних ваљаоница.


Par: Однос између аустенитне 304 завојнице од нехрђајућег челика и мартенсита величине 304 завојнице од нехрђајућег челика

Sledeći: Назив штапа од нерђајућег челика