[[TitleIndustry]]

Шта је шестерокутна шипка од нехрђајућег челика?

Date:Aug 17, 2019

Шестерокутне шипке су шестерокутне, чврсте дуге траке од нехрђајућег челика. Због карактеристика шестерокутних шипки од нехрђајућег челика, нашироко се користе у бродској, хемијској и грађевинској примени.

Шестерокутна шипка од нехрђајућег челика:

1. Шестерокутна шипка од нерђајућег челика има високу димензионалну тачност и може достићи ± 0,01 мм;

2, шестерокутна шипка квалитета нехрђајућег челика је одлична, осветљеност је врло добра;

3. Шестерокутна шипка од нехрђајућег челика има снажну отпорност на корозију, влачну чврстоћу и високу отпорност на замор;

4. Шестерокутна шипка од нерђајућег челика има стабилан хемијски састав, чист челик и низак садржај инклузије.

Шестерокутна шипка од нехрђајућег челика уобичајени материјал:

Шестерокутна шипка од нехрђајућег челика 1.316Л: отпорност на корозију, висока температура, добре перформансе заваривања; који садрже молибден и низак садржај угљеника, одличну отпорност на кокош у морским и хемијским индустријским окружењима, након заваривања или после ослобађања од стреса, Отпорност на међугрануларну отпорност на корозију може да одржи добру отпорност на корозију чак и без термичке обраде.

Шестерокутна шипка од нехрђајућег челика 2.304Л: нижи садржај угљеника минимизира таложење карбида у зони захваћеној топлином близу завара, а таложење карбида може у неким окружењима изазвати међугрануларну корозију нерђајућег челика, као свестрани нерђајући челик са високим материјалом отпорност на хрђу Отпорност на високе температуре је такође добра, може бити и 1000-1200 степени. Одлична је нехрђајућа корозијска отпорност и добра отпорност на међугрануларну корозију.

Перспектива примене шестерокутних шипки од нехрђајућег челика се широко користи у областима ауто делова, лифтова, кухињске опреме, посуда под притиском итд.

Кључ за примену у будућем развоју је заштита животне средине и дуг животни век. Што се тиче заштите животне средине, пре свега, са становишта заштите атмосферског окружења, потражња за нехрђајућим челиком отпорним на топлоту и високим температурама за уређајима за спаљивање смећа са високом температуром, уређајима за производњу ЛНГ и високоефикасним уређајима за производњу електричне енергије употреба угља ће се повећавати. С обзиром на дуг живот, недавно су се појавиле зграде са очекиваним животним веком од 100 година, а потражња за материјалима одличне трајности ће се повећати.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цом

Par: Каква је употреба цеви за бојлер?

Sledeći: Шта је лакат на 180 степени?