[[TitleIndustry]]

Шта је равна шипка од нехрђајућег челика?

Date:Jul 29, 2019

Равна шипка од нехрђајућег челика је правоугаон и благо чист челик. Равна шипка од нехрђајућег челика може бити полуготов челик. Постоје хладно полирани нехрђајући челик равна шипка и топло ваљана киселина од белог песка од нехрђајућег челика.

Равна шипка од нехрђајућег челика може бити састављена од различитих елемената који примају силу у складу са различитим потребама конструкције, а може се користити и као везни члан између чланова. Широко се користи у разним грађевинским структурама и инжењерским грађевинама, попут греда, мостова, преносних кула, подизних и транспортних машина, бродова, индустријских пећи, реакцијских кула, контејнерских регала и полица складишта.

Равна шипка од нехрђајућег челика користи се као мост, оквир, ограда, преносни брод, возило итд. У грађевинским пројектима. Састав сировина за производњу равне шипке од нерђајућег челика је квадратна гредица са ниским удјелом угљеника, а готова равна нерђајућа челика испоручује се за формирање врућег ваљања, хладног ваљања или врућег ваљања. Приликом трговања, уговор и други документи треба да буду испуњени ширином и дебљином равне шипке од нехрђајућег челика и другим великим технолошким стварима, попут жарења, чврстог раствора и тако даље.

Квалитет површине равне шипке од нехрђајућег челика је наведен у стандарду. Опћенито, не смије бити штетних оштећења као што су раздвајање, пуцање, пукотине, итд. Допуштени распон геометријског одступања је такођер наведен у стандарду, углавном укључујући степен закривљености, бочну ширину, дебљину ивица, угао врха, теоријску тежину, итд. и специфицира значајну торзију.

Хемијски састав равне шипке од нехрђајућег челика:

1. Састојци: Хемијски састав равне шипке од нерђајућег челика припада серији ваљаних челика за општу структуру. Главни индикатори испитивања су Ц, Мн, П и С. Садржај варира, а приближни опсег износи Ц <0,08%, мн:="" 2,0,="" п=""><0,035% и="" с=""><>

2. Метода инспекције: Када се испитују горе наведене хемијске компоненте, уобичајене стандардне методе инспекције су ГБ223, ЈИСГ1211-1215, БС1837, БС приручник 19, ГОСТ22536 и тако даље.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цом


Par: за шта се може користити плоча од нехрђајућег челика 316?

Sledeći: за шта се може користити дуплек 2205 плоча од нехрђајућег челика?