[[TitleIndustry]]

Шта је рељефна плоча од нехрђајућег челика?

Date:Jul 26, 2019

Утиснута плоча од нехрђајућег челика је образац у коме је површина челичне плоче неравномерна, а користи се углавном на местима где је потребна глаткоћа и украсност. Стискање је ваљано радним ваљком, а радни ваљци су обично обрађени ерозивном течношћу. Дубина неправилности на плочи варира од узорка до узорка, око 20-30 микрона.

Површина рељефне плоче од нехрђајућег челика има различите дезене и текстуре и има изражен рељефни тродимензионални ефекат, који повећава уметничку привлачност плоче од нехрђајућег челика. Главни материјали су 201, 202, 304, 316 и други нехрђајући челик тањири. Опште спецификације су: 1000 * 2000мм, 1219 * 2438мм, 1219 * 3048мм; могу се отворити или не или бити утиснути у целу дебљину од 0,3 мм до 2,0 мм.

Главне предности: издржљив, издржљив, отпоран на хабање, декоративни ефекат. Визуелно леп, квалитетан, једноставан за чишћење, без одржавања, против шока, против притиска, отпоран на огреботине и без отисака прстију.

Употребе: Рељефнирана плоча од нехрђајућег челика погодна је за украшавање лифтова, подземних аутомобила, свих врста кабина, уређења зграда и декорација, индустрије зидних металних завјеса.

Процес производње рељефних плоча од нерђајућег челика: једна врста се добија ваљањем ваљака у производњи нехрђајућег челика, што је стање жарења и киселости након врућег ваљања. Поступак је сљедећи: гредица од нехрђајућег челика врућа трака ваљања црна Рола термичка линија за жарење и кисело постројење машина за изравнавање, затезач за поравнавање, линија за полирање попречна линија топло ваљана плоча од нехрђајућег челика. Ова врста газећег слоја је равна с једне стране, а на другој је узорак. Такве се заштитне плочице чешће користе у хемијским, жељезничким возилима, платформама и другим мјестима гдје је потребна снага.

Друга категорија су прерађивачке компаније на тржишту, које од челика купују вруће ваљане или хладно ваљане плоче од нехрђајућег челика и користе механички утиснуте газиште. Ови производи су са једне стране конкани и конвексни и често се користе у цивилном украсу.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цом


Par: Što su šipke od nehrđajućeg čelika?

Sledeći: Шта је легирана цев?