[[TitleIndustry]]

Шта је вруће ваљана плоча од нерђајућег челика?

Date:Jul 30, 2019

Вруће ваљана плоча од нехрђајућег челика има релативно ниску чврстоћу, лош квалитет површине (ниска оксидација и глатка завршна обрада), али добру пластичност, углавном средње дебелу плочу, хладно ваљану плочу: велика чврстоћа, велика тврдоћа, висока површинска завршна обрада, углавном танка плоча , може се користити као плоча за утискивање

Након исправљања равне косе кроз сечење, сечење, шишање и вишестрано исправљање, изравнавање и остале завршне линије, а затим сечењем или премотавањем, постаје: топло ваљана плоча од нехрђајућег челика, равна топло ваљана челична завојница, уздужна трака за сечење и други производи. Ако се вруће ваљани завршни ролат извади да би се уклонила каменица и намазао, формира се топло ваљани кисели ваљак. Овај производ има тенденцију да делимично замењује хладно ваљане листове, а цена је умерена, што је врло популарно међу корисницима.

Површина топло ваљане плоче од нерђајућег челика је глатка, има високу пластичност, жилавост и механичку чврстоћу и отпорна је на корозију киселинама, алкалним гасовима, растворима и другим медијима. То је легирани челик који се не рђа лако, али није апсолутно без рђе.

Предности топло ваљане плоче од нерђајућег челика: топло ваљана плоча од нерђајућег челика има ниску тврдоћу, једноставну обраду и добру пластичност. Иако су његова механичка својства далеко мања од хладног рада, друго је ковање, али има бољу жилавост и пластичност.

Неколико употреба топло ваљаних плоча од нерђајућег челика:

1. Конструкцијски челик: Користи се за производњу челика опште конструкције и челика за заварену конструкцију. Користи се углавном за производњу челичних конструкционих делова, мостова, бродова и возила.

2. Челик отпоран на временске увјете: додавање посебних елемената (П, Цу, Ц, итд.), Има добру отпорност на корозију и атмосферску корозијску отпорност, користи се у производњи контејнера, специјалних возила, такође користи у грађевинским конструкцијама.

3. Вруће ваљани специјални челик: Угљени челик, легирани челик и алатни челик за општу механичку структуру користе се у производњи разних механичких дијелова након термичке обраде.

4. Хладно ваљана оригинална плоча: користи се за производњу разних хладно ваљаних производа.

5. Челична плоча за посуду под високим притиском: Има добре перформансе обраде и чврстоћу на притисак и користи се за производњу посуда под високим притиском.

6. Плоча од нерђајућег челика: нерђајући челик има добру отпорност на корозију, углавном се користи у прехрамбеној индустрији, хируршкој опреми, ваздухопловству, нафтној, хемијској и другој индустрији.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цом


Par: Шта је цев за кућиште уља?

Sledeći: Шта је прирубница од нерђајућег челика?