[[TitleIndustry]]

Шта је плоча од нехрђајућег челика 310с?

Date:Aug 16, 2019

Плоча од нехрђајућег челика 310С је високо легирани нехрђајући челик система 25Цр-20Ни. Има одличну отпорност на оксидацију на високе температуре и погодан је за прављење разних компоненти пећи. Максимална температура је 1200 ° Ц, а температура сталне употребе 1150 ° Ц.

Основна карактеристика:

1. добра отпорност на оксидацију;

2. коришћење широког распона температуре (испод 1150 ° Ц);

3. Стање раствора није немагнетно;

4. висока температурна чврстоћа;

5. добра топљивост.

310С нерђајући челик је аустенитни хром-никл нерђајући челик са добром оксидационом отпорношћу и корозијском отпорношћу. Пошто садржи висок проценат хрома и никла, има изузетно високу чврстоћу пузања и може континуирано да делује на високим температурама.

Због високог садржаја никла (Ни) и хрома (Цр), има добру отпорност на оксидацију, корозију, киселине и лужине, као и високу температурну отпорност. Челична цев отпорна на високе температуре посебно се користи за производњу електричних цеви за грејање итд., А угљеник се додаје аустенитном нехрђајућем челику. Након садржаја, снага се побољшава дејством јачања чврстог раствора. Хемијски састав аустенитног нерђајућег челика заснован је на хрому, никлу и другим елементима попут молибдена, волфрама, ниобија и титанијума. Будући да је конструкција кубична структура усредсређена на лице, на тај начин постоји висока чврстоћа и чврстоћа пузања при високим температурама.

Распон примене плоче од нехрђајућег челика 310С углавном је у аспектима челика отпорних на топлоту, високотлачних и високотемпературних контактних делова као што су издувне цеви, цеви, пећи за топлотну обраду, измењивачи топлоте и спалионице. У исто време, плоча од нерђајућег челика 310С може да се прилагоди посебном окружењу, попут јаког оксидационог окружења и високе температуре, погодног за израду различитих компоненти пећи, максимална температура може бити 1200 ° Ц, а општа температура употребе 1150 ° Ц . Широко се користи у пећи и материјалима за опрему за чишћење аутомобила.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цом


Par: ne

Sledeći: шта је квадратна цев од нерђајућег челика?