[[TitleIndustry]]

Шта је лакат на 180 степени?

Date:Aug 15, 2019

У цевоводу, лакат је цев која мења смер цеви. Према углу, постоје три најчешће коришћена 45 ° и 90 ° 180 °, а остали ненормални углови као што су 60 °, такође су укључени према инжењерским потребама. Лактови су направљени од ливеног гвожђа, нерђајућег челика, легираног челика, ковљивог гвожђа, угљеничног челика, обојених метала и пластике.

Лакат је врста цеви која се користи за окретање цеви. Међу укупним спојницама за цеви које се користе у цевоводу, тај удео је највећи, око 80%. Генерално, за савијање различитих материјала или дебљине зида изабрани су различити процеси обликовања. Процес обликовања бешавних лакта који се обично користи у производним погонима има вруће гурање, утискивање, екструдирање и слично.

Процес обликовања лактом врућег лакта усваја посебну машину за потискивање лакта, калуп за језгру и грејни уређај, тако да се празан кошуљица на калупу помиче напријед испод притиска гурача, загрева, проширује и савија у покрету. процес. Деформацијска карактеристика врућег потисног лакта је одређивање пречника цевне цеви у складу са законом промене запремине металног материјала пре и после пластичне деформације. Пречник коришћене празне цеви је мањи од пречника лакта, а процес деформације гредице контролише језгра калупа за компримирање унутрашњег лука. Проток метала надокнађује остале делове који се стањивају проширењем пречника, добивајући тако лакат једнаке дебљине стијенке.

Штампање лакта за обликовање је најранији поступак обликовања за масовну производњу бешавних лактова. Замењена је врућим притиском или другим процесима формирања у производњи лактова уобичајених спецификација, али у неким спецификацијама лактова због броја израде Мање, дебљина стијенке је превише густа или претанка, а производ је и даље у користити када има посебне захтеве.

Пошто лакат има свеобухватне перформансе, широко се користи у хемијском инжењерству, грађевинарству, водоснабдевању, одводњи, нафти, лакој и тешкој индустрији, хлађењу, санитарној инсталацији, водоводу, заштити од пожара, електричној енергији, ваздухопловству, бродоградњи и другим основним пројектима.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цом


Par: Шта је шестерокутна шипка од нехрђајућег челика?

Sledeći: шта је 304 плоча од нехрђајућег челика?