[[TitleIndustry]]

шта је 304 плоча од нехрђајућег челика?

Date:Jul 13, 2019

304 нехрђајући челик је уобичајени материјал од нерђајућег челика са густином од 7,93 г / цм3, такође познат као 18/8 нерђајући челик. Са високом температурном отпорношћу од 800 ° Ц, има добре перформансе обраде и велику жилавост. Широко се користи у индустријској индустрији и индустрији украшавања намештаја и прехрамбене медицинске индустрије.

304 је свестрани нерђајући челик који се широко користи за израду опреме и делова који захтевају добре укупне перформансе (отпорност на корозију и могућност обликовања). Да би се одржала корозијска отпорност својствена нерђајућем челику, челик мора да садржи више од 18% хрома и више од 8% никла. 304 нехрђајући челик је врста нерђајућег челика произведена у складу са америчким АСТМ стандардима.

Најважнији елементи у 304 су Ни, Цр, али нису ограничени на ова два елемента. Специфични захтеви одређени су стандардом производа. Уобичајене процене у индустрији сматрају да све док је садржај Ни већи од 8%, а садржај Цр већи од 18%, може се сматрати 304 нехрђајућим челиком. Због тога индустрија ову нерђајућу челику назива 18/8 нерђајући челик. Заправо, релевантни стандарди за производе имају врло јасне прописе за 304, а ови стандарди производа имају неке разлике за различите облике нехрђајућег челика.

304 нерђајући челик је најчешћи нехрђајући челик од хром-никла. Као често кориштен челик, има добру отпорност на корозију, отпорност на топлоту, ниску температурну чврстоћу и механичка својства. Има добру обрадивост као што су утискивање и савијање. , нема стврдњавања на термичкој обради (користите температуру -196 ° Ц ~ 800 ° Ц). Отпорност на корозију у атмосфери, ако се ради о индустријској атмосфери или јако загађеним површинама, треба је на време очистити да не би дошло до корозије. Погодно за прераду, складиштење и транспорт хране. Има добра својства обраде и топљивост.

Контактирајте нас путем е-маила: инфо@скхт-гроуп.цомPar: Шта је лакат на 180 степени?

Sledeći: Увођење 316 цеви од нерђајућег челика