[[TitleIndustry]]

Шта је санитарна цев од нехрђајућег челика?

Date:May 10, 2019

Санитарна цијев од нехрђајућег челика је дугачка челична трака са шупљим дијелом и без шавова око ње. Што је дебљина стијенке производа већа, то је економичнији и практичнији. Што је дебљина зида тања, то ће бити виши трошак обраде.Процесом производа одређују се његове ограничене перформансе, а прецизност бешавних челичних цеви је углавном ниска. Дебљина зида није једнолика, светлина унутар и изван цеви је мала, дужина фиксне дужине је велика, а на унутрашњој и спољашњој страни постоје мрље и црне тачке, а црне мрље није лако уклонити; његово откривање и обликовање морају се обрадити ван мреже. Због тога своју супериорност представља у високом притиску, високој чврстоћи, механичким конструкцијским материјалима.Главна апликација :

Санитарне цијеви од нехрђајућег челика се углавном користе у производној опреми и производним линијама за пића, алкохол, биоинжињеринг, храну итд. Људима је углавном потребна површинска завршна обрада, пасивизациони слој и одбијање уља санитарних цијеви од нехрђајућег челика:

1. Обрада површине: Полирајте унутрашњу и спољну површину санитарне цеви од нехрђајућег челика како би површина челичне цеви била глађа и сјајнија, што често називамо зрцалном површином. Главна сврха је спречити да течни материјал у цеви формира зид у цеви, који је склон загађивању и формира зачепљење цеви.

2. Слој пасивизације: Након полирања челичну цев треба ставити у резервоар за пасивизацију ради потапања, а површина челичне цеви се оксидује раствором киселог пасивизације тако да се формира пасивизациони слој за постизање отпорности челичне цеви на корозију.

3. Степен забране уља: Након завршетка пасивирања уље се чисти и уклања уље на површини челичне цеви. Након завршетка потребно је тестирати анализатором масти. То углавном спречава да уље самог зида цеви не контаминира течни материјал који тече унутар цеви.


Par: Која је разлика између аустенитног и мартензитног нерђајућег челика?

Sledeći: Како извести методу обраде површине плоче од нерђајућег челика 304Л и методу механичке брушења површине