Obostrano cevi

Obostrano cevi

Htongsteel je postala vodeći dobavljač jedno stajanje rešenje za sve zahteve obostrano cevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributeri obostrano cevi u Kini. Obostrano cevi su origi

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Specijalni Huitong Steel Co., Ltd je poznat Kina obostrano cevi proizvođača i dobavljača, opremljen sa produktivan fabrike i kompanija i kao profesionalni obostrano cevi izvoznik i prodavac, uvek pozdravljamo da kupi i veleprodaja cevi obostrano od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta, obostrano inoxa tablice, obostrano inoxa kalem, namotaji obostrano nerđajući čelik iz naše fabrike.

Htongsteel je postala vodeći dobavljač jedno stajanje rešenje za sve zahteve obostrano cevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributeri obostrano cevi u Kini. Obostrano cevi su kreirani u borbi protiv korozije problema uzrokovanih hlorid-pravac za hlađenje vode i druge agresivne hemijski proces tečnosti. Naši proizvodi imaju bio u širokoj upotrebi na mnogim poljima i kod kuće i u inostranstvu. Svako odeljenje su pod savršen za upravljanje i potpuno automatski proizvodnje kako bi se nude najbolji kvalitet proizvoda i Upitaj usluga našim klijentima.

Razredu i dostupnih materijala:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 itd.

Veličina: DN15-600 ili po prilagođavanja.

Pakovanje:

Standardni izvoz pakovanje ili po prilagođavanja.

Tip:

Obostrano prohrom trake obostrano inoxa lulu, obostrano inoxa list, obostrano inoxa tanjir, obostrano inoxa kalem striptiz itd.

Srodne pretrage: Obostrano lulu, obostrano cevi od nerđajućeg čelika, obostrano tablice od nerđajućeg čelika, obostrano inoxa kalem, obostrano inoxa smotane, Duplex čelika, obostrano inoxa Lulu.

Par:Ulje kućište lulu Sledeći:Obostrano nerđajući čelik

Istraga